ZwerverPaz

Wil je nieuwe muziek leren kennen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Pik je graag eens een concertje mee? Maar vind je het soms een beetje te duur?

Dan hebben we iets heel interessants voor jou: DE ZWERVERPAZ

Voor slechts 10€ kun je een jaar lang (vanaf aankoopdatum) genieten van tal van voordelen, gratis concerten en korting bij Muziekclub De Zwerver!

CONCREET:

- €2 korting op alle concerten (zowel op vvk-prijs als op de deur-prijs)
-
Minimum 3 gratis concerten per jaar
- Extra voordelen en privéleges
(bijv eerste aankoopoptie, laatste tickets)
- Maandelijkse nieuwsbrief
- Exclusieve wedstrijden
voor gratis tickets, cd's, ...

Interesse? Een ZWERVERPAZ kopen kan via deze link, of aan de infokassa tijdens concerten.

GRATIS CONCERTEN:

Per jaar krijgen leden minimaal 3 gratis concerten, de welke kom je hier te weten, stay tuned!

ACTIE MIDDELKERKSE JONGEREN (16-26j):

In samenwerking met de Gemeente Middelkerke willen we de muzikale beleving bij jongeren stimuleren, daarom bieden we de paz gratis aan, voor Middelkerkenaren tussen de 16 en 26 jaar! Kom jij hiervoor aanmerking aarzel dan niet! DE PAZ aanvragen doe via een simpele mail naar zwerverpaz@dezwerver.be! Hierin vermeld je je naam, leeftijd en woonplaats. Wij doen de rest.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Met deze lidkaart van Muziekclub De Zwerver krijg je tal voordelen in de vorm van korting, gratis tickets, wedstrijden en veel meer! Via de unieke code op dit ticket kan je van de korting genieten. Vergeet deze papieren versie wel niet in te ruilen voor je echte kortingkaart tijdens een concertbezoek in De Zwerver.

TICKETS KOPEN AAN LEDENTARIEF (min. €2 korting)

Om er zeker van te zijn dat je aan gunstig ZWERVERPAZ tarief het optreden kan bijwonen koop je je ticket beter online. Hiervoor gebruik je bovenstaande 12-cijferige code. Zo krijg je meteen 2 euro korting op de voorverkoopprijs. Per concert kan je 1 ticket per concert aan voordeeltarief kopen, je kan wel nog aan normaal tarief extra tickets kopen voor hetzelfde concert. Voor meerdere concerten tegelijk tickets kopen aan ZWERVERPAZ kan natuurlijk ook. Aan de deur geniet je ook van twee euro korting maar dan op de deurprijs.

TICKETS WINNEN

Maandelijks krijgen alle leden een nieuwsbrief toegestuurd met daarin een opsomming van alle voordelen voor de komende maand. Hierin zullen ook af en toe exclusieve wedstrijden zitten. Meedoen kan via e-mail.

GRATIS TICKETS

Per jaar krijgen de houders van een ZWERVERPAZ ook minimaal drie gratis concerten. Een overzicht van die concerten vind telkens in de bovenvermelde nieuwsbrieven en ook op www.dezwerver.be/zwerverpaz!

ZWERVERPAZ VERLOREN?

Als je je kaart verliest moet je ons zo snel mogelijk iets laten weten via zwerverpaz@dezwerver.be! Want je 12-cijferige code moet dan geblokkeerd worden. Om
deze reden moeten we wel een kost van €5 aanrekenen.

GELDIGHEID?

De ZWERVERPAZ is één volledig jaar geldig (aankoopdatum + 1 jaar),  na deze datum vervalt je voordeeltarief. Wil je van deze korting blijven genieten moet je een nieuwe kaart aankopen via www.dezwerver.be/zwerverpaz!