• Tue 12/11

  tickets

  MILES NIELSEN & THE RUSTED HEARTS (us)

  ROCK, ALT. COUNTRY

  CAFÉ DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Fri 22/11

  tickets

  THE SHEILA DIVINE (us) + support

  Legendarische nineties band!
  Voorstelling nieuwe plaat.
  Nieuwe datum!

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Sun 01/12

  tickets

  THE LOW ANTHEM (us)

  10th Anniversary classic album tour “Oh My God Charlie Darwin”
  Zitplaatsen

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Fri 06/12

  tickets

  SX + JULIAN HIVAL

  Cd-voorstelling 'Eros'
  Autumn Falls

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Sat 07/12

  tickets

  SOUND TRACK 2019

  FINALE
  PODIUM- EN KANSENPARCOURS

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Fri 20/12

  gratis

  LEOPARD SKULL + LEPOPSKI

  'Rough Diamonds'
  70's psych pop meets indiepop

  CAFÉ DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Fri 24/01

  tickets

  HUMO’S ROCK RALLY 2019

  Voorronde
  Muziekconcours

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

Sat 07/12/2019   19:00

SOUND TRACK 2019

FINALE
PODIUM- EN KANSENPARCOURS

ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

tickets

vvk: €8 / add: €10
ZWERVERPAZ: €6

rsvp

Voor de zomer schreven zich via vi.be méér dan 1.000 artiesten boordevol ambitie in voor de 1e editie van Sound Track, het gloednieuwe podium- en kansenparcours van de livesector (waaronder Cactus Muziekcentrum, Wilde Westen, Muziekclub 4AD, De Zwerver en Het Entrepot) en Poppunt. De inzendingen waren stuk voor stuk van een hoog niveau.

Na drie machtige voorrondes in Cactusclub, 4AD en De Kreun (Wilde Westen) werden 8 bands weerhouden voor de finale bij ons in Muziekclub De Zwerver op 7 december.

BUDGET TRASH

Budget Trash zijn vier jongemannen uit Brugge, die na een dag skaten duidelijk nog niet uitgeteld zijn en daarom maar besloten om een band te beginnen. Ze gooiden alle eerder gemaakte nummers weg en ruilden ze hun fuzz voor een reverb-pedaal.

Vorig jaar stonden ze nog op het podium van de AB voor de Humo's Rock Rally finale. Kom mee surfen op hun slacker vibes en laat je bekoren door deze charismatische dudes.

DIVIDED

Met hun instrumentale post metal behaalden ze in 2016 een derde plaats in de finale van Kunstbende.

In 2017 evolueerde hun stijl naar "spastische sludge metal", slopen hier en daar wat lyrics de nummers binnen, namen ze hun eerste EP 'Gewei' op en speelden ze de finale van Westtalent.

Intussen vervoegde Torre "Tjokke" Maertens de band en zijn ze uitgegroeid tot een vierkoppig monster dat vastberaden is om op hun eigen, sympathieke manier alles kapot te spelen !

GALINE

Galine is het project van Nederlands-Belgische Galine Diana Kuyvenhoven. Wat startte als een soloproject, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige band bestaande uit Esther Coorevits (Uncle Wellington, I will, I swear), Sven Sabbe (Modern Art) en Wouter Vandersyppe (I will, I swear, Sperwer).

De hoofdbestanddelen in haar muziek zijn piano en stem, gecombineerd met haar interesse voor electropop.

Galine brengt frisse, actuele pop muziek, met subtiele electro accenten. Ze laat zich daarvoor inspireren door artiesten als Lapsley, Oh Wonder, Maggie Rogers, Sylvan Esso en Jessie Ware.

PINGPONGCLUB

PINGPONGCLUB is een Gents-Kortrijkse band die een mix brengt van pop, rock en geile grooves.

Met leden uit bands als Jonezy, Sperwer, Forward en Drüzhnik, hebben deze 5 heren reeds de nodige muzikale ervaring en behoorlijk wat optredens op hun palmares.

Ze maakten in september nog indruk tijdens Busker Street op Leffingeleuren.

RATMOSHPERE

Fans van Alex Cameron, Donny Benét en Kirin J Callinan: eventjes opletten alsjeblieft. De broers van Ratmosphere (ook gekend van Soviet Grass) maken even gortdroge als catchy underdogpop, met af en toe ruimte voor een glamrock-gitaarsolo.

Ze mochten al de bus op met Warhaus naar Zwitserland en fixten zichzelf al een Nederlandse tour met Black Box Revelation.

Deze zomer maakten ze ook nog deel uit van de selectie van Jong Muziek, de wedstrijd van TAZ.

RONÎ

Ronî is een Kurdische muzikant die sinds enkele jaren in België, meerbepaald in Oostende woont.

Hij is zanger en Sazspeler en zijn repertoire bestaat uit Kurdische Etnische muziek daardoor is hij sowieso één van de opvallendste deelnemers aan Sound Track. 

Hij speelde vroeger al in Vrijstaat O, 4AD en ook op Theater Aan Zee.

SIR LUKE

Sir Luke (16) is een Engelstalige rapper uit Roeselare. Sinds een jaar maakt hij zijn eigen muziek; maakt hij zelf beats en schrijft hij zelf teksten.

“Dit is echt wel mijn passie, en doe dit samen met andere vrienden die ook wat talent hebben. Ik ga niet direct voor het ‘overheersen of bekend worden’, ik doe dit meer om mijn gevoelens en frustraties los te laten, en niet zo maar de tijd te killen. Ik sta te popelen om nog wat meer te optreden en hoop dat ik ook nog paar keer de kans krijg.”

VENTILATEUR

Ventilateur is een Brugs trio (waaronder 2 leden van Sunflower) dat invloeden uit jazz, rock en fusion combineert om instrumentaal een krachtig geluid neer te poten dat elk moment kan wisselen tussen zweverige soundscapes, potige ritmes en wervelende licks.

Liveshows worden steevast opgesmukt door improvisatie, waarmee de band hun nummers aan mekaar breit.

 Na een bestaan van ongeveer één jaar, bracht het trio op 22 maart zijn debuut-EP ‘VENTILATEUR’ uit met daarop de sterke single ‘Jaqueline’.


SHAREVideo

Zie ook:

Aanraders:

Eerder in De Zwerver: